Fijne Bulgur Halva Met Ijs

Fijne Bulgur Halva Met Ijs

*Gemaakt met Duru Bulgur

Ingrediënten

  • 4 eetlepels zonnebloemolie
  • 4 eetlepels boter
  • 2 eetlepels pijnboompitten
  • 2 glazen Fijne Bulgur
  • 1 pakje vanilla suiker
  • 5 glazen suiker
  • 1 glas druiven molasses
  • 2 glazen water
  • Voor het serveren
  • 4 bollen vanilla ijs
    • 1Roosteer de pijnboompitten met zonnebloemolie. Voeg bulgur toe en blijf nog ongeveer 15 minuten op zeer laag vuur roosteren. Voeg boter en vanilla suiker toe en meng ze.
    • 2Kook water en druiven molasses in een aparte kop of schaal. Giet het op de bulgur die geroosterd is. Wanneer de bulgur licht water opneemt, voeg je de helft van de suiker en de resterende suiker vijf minuten later toe.
    • 3Sluit na het meerdere keren mengen het deksel en zet het vuur uit; laat het 15 minuten rusten. Warm serveren met ijs.

Bulgur Met Groene Linzen Pilaf

Gele Bulgur
Bekijk Product

Waar heb je trek in?

We serveren recepten, tips en ideeën voor creatieve maaltijden waar uw gezin dol op zal zijn.

Bulgur Met Firik Pilaf

Gele Bulgur
Bekijk product

Bulgur Met Kikkererwten Pilaf

Gele Bulgur
Bekijk product

What are you hungry for?

We’re Serving Up Recipies, Tips and ideas for creative meals your family will love.