De oprichter van ons bedrijf, Ziya Duru, begon in 1935, in de Karaman Züğürtler vallei met zijn broer Ihsan Duru, de productie van bulgur. In het begin werd geproduceerd om te voldoen aan de behoeften van militair personeel. Toendertijd werd de productie gedaan met traditionele en beperktere mogelijkheden. Bulgur werd gemalen in watermolens en gedroogd onder de zon. Na verloop van tijd werden de watermolens vervangen door elektrische molens en werden de eerste stappen van de fabriek genomen. Ziya Duru, die altijd de kwaliteit en natuurlijkheid in productie houdt, droeg dit begrip over aan zijn zonen İhsan Duru en Mehmet Emin Duru.
Met de wet op de familienaam kreeg Ziya Duru de achternaam "DURU" en gebruikte hij zijn achternaam als merknaam. Duru betekent puur en schoon.
Ziya Duru vestigde de eerste bulgurmolen in Karaman.
Ziya Duru begon Duru Bulgur aan Turkse strijdkrachten te leveren.
Ziya Duru's zoon İhsan Duru werd partner met zijn vader.
Onze oprichter Ziya Duru overleed.
Ziya Duru's andere zoon Mehmet Emin Duru voegde zich als partner bij het bedrijf.
De productiecapaciteit van bulgur is uitgebreid en het aantal geleverde groothandels is toegenomen.
Duru Bulgur LTD Company werd opgericht.
Eerder waren alleen producten in 25 kg verpakkingen beschikbaar, maar Duru Bulgur begon zijn klanten in verschillende varianten aan te bieden, zoals 1 kg, 3 kg en 10 kg.
Vanwege de grote vraag naar verpakkingen van 1 kilo, investeerde Duru Bulgur in pakket faciliteiten en de 1 kilo Bulgur verpakkingen werd opnieuw ontworpen.
Om de winkels beter te kunnen bedienen, besloot Duru Bulgur de producten rechtstreeks te leveren en kocht in 1995 hun eerste bestelwagen. Daarnaast breidde het bedrijf zijn assortiment uit en begon het linzen, rijst, kikkererwten en witte bonen in te pakken.
Er zijn wijzigingen in logo's en verpakkingen aangebracht. Promotieactiviteiten zijn toegenomen.
HACCP voedselhygiëne certificering is behaald.
Er is een uitgebreid distributienetwerk in Turkije opgezet met diverse distributeurs en distributiecentra. Het project van "verstedelijking van bulgur" is begonnen en de mensen in grote steden van Turkije ontmoeten bulgur met Duru. Er werden evenementen georganiseerd om voedingsprofessionals te informeren en er werden marketingcampagnes georganiseerd.
Distributeur netwerk systeem werd opgericht in Turkije, regionale kantoren en sales organisatie is opgericht. Bulgur verstedelijkingsproject onder de naam van veel binnenlands publiciteitswerk werd gedaan. Daarnaast werd aan panelen deelgenomen waar professionals uit de industrie werden georganiseerd.
Duru Bulgur ontwikkelde Duru Dual voor de eerste keer in de wereld, dat is de gezonde mix van bulgur en peulvruchten zoals linzen en kikkererwten en klaar in 20 minuten.
Natte en droge bemonstering werd in veel winkels in Turkije gedaan. Met het project "Laat jonge generatie bulgur ontmoeten", werd Dual line gevormd. Nieuwe lijnen van Vital en Lival zijn op de markt geïntroduceerd. Het totale aantal landen waarnaar Duru exporteert is gestegen tot 51.
Met zijn 350 waardevolle medewerkers, 2000 aannemers, 82 nationale en internationale distributeurs, en IS0 9001, ISO 14000 en IS0 22000 certificeringen, is Duru Bulgur een van de toonaangevende voedingsmiddelenbedrijven in Turkije.
De oprichter van ons bedrijf Ziya Duru begon in 1935 met de productie van bulgur in Karaman Züğürtler vallei met zijn broer Ihsan Duru. In het begin werd geproduceerdt om te voldoen aan de behoeften van militair personeel. Toendertijd werd productie gedaan met traditionele en beperktere mogelijkheden. Bulgur werd gemalen in watermolens en gedroogd onder de zon. Na verloop van tijd werden de watermolens vervangen door elektrische molens en werden de eerste stappen van de fabriek genomen. Ziya Duru, die altijd de kwaliteit en natuurlijkheid in productie houdt, draagt dit begrip over aan zijn zonen İhsan Duru en Mehmet Emin Duru.
Met de wet op de familienaam kreeg Ziya Duru de achternaam "DURU" en gebruikte hij zijn achternaam als merknaam. Duru betekent puur en schoon.
Ziya Duru vestigde de eerste bulgurmolen in Karaman.
Ziya Duru begon Duru Bulgur aan Turkse strijdkrachten te leveren.
Ziya Duru's zoon İhsan Duru werd partner met zijn vader.
Onze oprichter Ziya Duru overleed.
Ziya Duru's andere zoon Mehmet Emin Duru voegde zich toe aan het partnerschap.
De productiecapaciteit van bulgur is uitgebreid en het aantal geleverde groothandels is toegenomen.
Duru Bulgur LTD Company werd opgericht
Eerder waren alleen producten in 25 kg verpakkingen beschikbaar, maar Duru Bulgur begon zijn klanten in verschillende varianten aan te bieden, zoals 1 kg, 3 kg en 10 kg.
Vanwege de grote vraag naar verpakkingen van 1 kilo, investeerde Duru Bulgur in pakket faciliteiten en de 1 kilo Bulgur verpakkingen werd opnieuw ontworpen.
Om de winkels beter te kunnen bedienen, besloot Duru Bulgur de producten rechtstreeks te leveren en kocht in 1995 hun eerste bestelwagen. Daarnaast breidde het bedrijf zijn assortiment uit en begon het linzen, rijst, kikkererwten en witte bonen in te pakken.
Er zijn wijzigingen in logo's en verpakkingen aangebracht. Promotieactiviteiten zijn toegenomen.
HACCYP voedselhygiëne certificering is behaald.
Er is een uitgebreid distributienetwerk in Turkije opgezet met distributeurs en distributiecentra. Het project van "verstedelijking van bulgur" is begonnen en de mensen in grote steden van Turkije ontmoeten bulgur met Duru. Er werden evenementen georganiseerd om voedingsprofessionals te informeren en er werden marketingcampagnes georganiseerd.
Distributeur netwerk systeem werd opgericht in Turkije, regionale kantoren en sales organisatie is opgericht. Bulgur verstedelijkingsproject onder de naam van veel binnenlands publiciteitswerk werd gedaan. Daarnaast werd aan panelen deelgenomen waar professionals uit de industrie werden georganiseerd.
Duru Bulgur ontwikkelde Duru Dual voor de eerste keer in de wereld, dat is de gezonde mix van bulgur en peulvruchten zoals linzen en kikkererwten en klaar in 20 minuten.
Product demonstratie(s)/proeverijen en bemonstering werd in veel winkels in Turkije georganiseerd. Met het project "Laat jonge generatie bulgur ontmoeten", werd Dual line gevormd en werd er proeverijen georganiseerd in de universitaire lentedagen. Nieuwe lijnen van Vital en Lival zijn op de markt geïntroduceerd. Het totale aantal landen waar Duru exporteert in de wereld is bereikt tot 51 landen.
Met zijn 350 waardevolle medewerkers, 2000 aannemers, 82 nationale en internationale distributeurs, en IS0 9001, ISO 14000 en IS0 22000 certificeringen, is Duru Bulgur een van de toonaangevende voedingsmiddelenbedrijven in Turkije.