Traditionele Bulgur Pilaf

Traditionele Bulgur Pilaf

*Gemaakt met Duru Bulgur

Ingrediënten

  • 1 kg rundvlees, in blokjes gesneden
  • 2 kopjes Grove Bulgur
  • 4 el. zonnebloemolie
  • 2 eetlepels. boter
  • 4 kopjes vlees
  • 1 kop kikkererwten
  • ½ kopje krenten
  • 1 Plaats het vlees in een pot. Roer tot dat de sappen worden opgenomen.
  • 2Voeg kokend water toe om het vlees te bedekken. Verlaag het vuur nadat het water is gekookt.
  • 3Voeg, nadat het water is opgenomen, 2 eetlepels boter en zout toe. Roer het voor een tijdje.
  • 4Voeg 2 el boter toe en roer het bulgur erin.
  • 5Voeg voorgekookte kikkererwten en krenten toe. Roer het voor een korte tijd.
  • 6Voeg 2 kopjes vlees, 2 kopjes water toe, kook pilaf op laag vuur (gebruik 4 kopjes vlees als je dat wilt). Dek de gekookte pilaf papieren handdoek af en laat het rusten gedurende 15 - 20 minuten.

Bulgur Met Groene Linzen Pilaf

Gele Bulgur
Bekijk Product

Waar heb je trek in?

We serveren recepten, tips en ideeën voor creatieve maaltijden waar uw gezin dol op zal zijn.

Bulgur Met Firik Pilaf

Gele Bulgur
Bekijk product

Bulgur Met Kikkererwten Pilaf

Gele Bulgur
Bekijk product

What are you hungry for?

We’re Serving Up Recipies, Tips and ideas for creative meals your family will love.